ורטיגו כבר 4 חודשים לא עובר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/02/2019 | 12:35 | מאת: עדיה

עשיתי טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית פעמיים. לא עזר. לקחתי כדורים לסחרחורות סנטורון לא עזר. האף אוזן גרון אמר שהאוזניים תקינות. אני כבר 4 חודשים עם סחרחורות(תחושת שיוט) גם בתזוזה וגם במנוחה. מרגישה בעמידה כמו במעלית לא יכולה לעמוד אי יציבות כאילו מישהו מושך אותי אחורה. הבדיקות דם תקינות. מה אפשר לעשות עוד בנושא? ומתי זה יעבור?

לקריאה נוספת והעמקה

אם גם בדיקה נוירולוגית תקינה ואין צורך בהדמיה, יתכן שהמדובר בתופעה גופנית על רקע מתח או חרדה. אנו לעתים לא מודעים למתח זה שעיקר השפעתו כשהוא בתת מודע. לכן הייתי מברר עם מומחה בתחום זה. לעיתים טיפול ע"י כדורי SSRI כמו ציפרלקס וכן טכניקות קוגניטיביות . פעילות אירובית תמיד עוזרת במצבים אלה. ( אם הסחרחורת מלווה בדופק מהיר או לא סדיר, מומלץ ברור קרדיולוגי ובדיקות הולטר לב ולחץ דם . אם ברקע יש מיגרנות יש לטפל גם בכוון זה אם כי טיפול במתח מתאים גם למקרים אלה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)