ורטיגו מלווה בסחרחורות ובחילות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/01/2019 | 23:51 | מאת: רונה

מזה כשלושה חודשים שיש לי תחושת ריחוף/שיוט. עשיתי טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית 4פעמים ולא הרגשתי שינוי/שיפור במצב. הרגשה רעה יותר. האף אוזן גרון נתן לי למשך 10 ימים כדורי בטיסטין לא עזרו לאחר מכן נתן לשבוע כדורי סנוטורון לא עזר. אני עם סחרחורות חוסר שיווי משקל בהליכה ובעמידה מרגישה שמישהו מושך אותי אחורה. לא יכולה לתפקד. בדיקות דם וmri תקינות. מה אני יכולה עוד לעשות? אני בת 30 בריאה סדרך כלל ופעם ראשונה שחווה דבר כזה זה לא עובר לי מתי יעבור ?

23/01/2019 | 20:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב בין בדיקות הדם גם ויטמין B12 תקין. מחסור בויטמין זה עלול לגרום תופעות כשלך . אם הכל תקין יש לבדוק גם בכוון של תגובה למתח. הדבר מאד שכיח. מתח תת הכרתי יכול להתפרץ גופנית כמו יתר לחץ דם , דופק מהיר, כאבי ראש וגם סחרחורת בעיקר בצורת שיוט ממושך בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)