כוסות רוח -ניקוז דם וחולשה ויסטובלרית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/08/2017 | 20:02 | מאת: רונית

שלום דר. אני סובלת מחולשה וויסטובלרית באוזן שמאל 69% ללא העדפה כיוונית. כשאני עושה כוסות ניקוז דם באזור הצוואר ומתחת לאוזניים , אני מרגישה שיפור אדיר מבחינה וויסטבולרית , הרבה תנועות שאני עושה שמעררים סחרחורת , אחרי הטיפול אני לא מסתחררת. ( זה דומה לכוסות רוח עם חתכים מאוד עדינים באזור המטופל ומנקזים את הדם) כאילו זה מסדר את זרימת הדם לאזור המטופל. השאלה שלי: האם זה מחזק את העובדה שמה שגורם לחולשה וויסטובלרית הוא וירוס או שזה יכול להיות מטרשת עורקים?? כי מה שהבנתי מ אאג שחולשה ויסטובלרית זה מין שיתוק כזה . שאלה שניה: התסמינים של חולשה וויסטובלרית זה סחרחורת אחרי תנועות ראש או שיש סיכוי לקבל התקף סחרחורת ללא כל תזוזה בראש? ומה משך זמן ההתקף?? בדיקות שמיעה וטמפונומטריה- תקין. בדיקות בירא תקינות. תודה

11/08/2017 | 20:04 | מאת: רונית

אני לא יודעת אם יש לי טרשת עורקים . יש לי דלקת מפרקים ומאוד מורגש באזור הצוואר.

13/08/2017 | 22:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך חולשה ווסטיבולרית - הכוונה שהחלק הממונה על שווי המשקל באוזן הפנימית מצד אחד נפגע. הסיבות רבות ובטח לא אוכל לדעת לפי הנתונים כאן .בד"כ המקור לבעיה לא מתקדם אלא ההפך בד"כ יש שיפור שהוא מהיר ככל שמפעילים המערכת ע"י פיזיותרפיה מתאימה. לגבי הטיפול שציינת. קשה לי להעריך לגבי הקשר בינו לשיפור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)