סיפור מוזר - רמה גבוהה של אנזימי כבד ועוד..

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

21/10/2020 | 19:41 | מאת: לירן

מטופלת כבד זה 6 שנים משום כבד שומני. בשנים האחרונות הצלחתי להשתלט על העניינים ורמת האנזימים ירדה. לפני 3 חודשים התחלתי טבעונאות. אוכלת רק ירקות. פירות וקטניות. לא שומן. לא לחם. לא שומנים צמחיים. התוצאה: רזיתי 16 ק"ג. המשקל שלי היום הוא הנמוך ביותר בשש שנים האחרונות (כעת 100 ק"ג). היום, עשיתי בדיקות דם ולתדהמתי התוצאות הן: GOT - 125 GPT - 75 GGT - 29 ALK. PHOSPHATASE - 77 LDH - 491 בנוסף, TRIGLYCERIDES עלו ל- 119 אף פעם לא סבלתי משומנים בדם. תמיד היה לי 65 השאלה: מה קורה כאן? האם יש אפשרות שמשום התזונה הטבעית טבעונאית אשר נחשבת כקיצונית לעומת מה שהורגלתי, יש הצטברות של רעלנים בתאי השומן בכבד ובכלל בגוף? חשוב לי לציין שאני לוקחת כדורי LOSARTAN להורדת לחץ דם ולפני שלושה שבועות לקחתי 4 ימים אנטיביוטיקה DALACIN C אותה הפסקתי מהר מאוד משום חולשה ניכרת בגוף, כאבים ודופק מהיר. בנוסף, הפסיק לי המחזור לפני שנתיים. ההרגשה הכללית שלי טובה רוב הזמן.

על מנת לתת מענה רפואי יש צורך במכלול של אינפורמציה ודינמיקה לאורך זמן של דברים. לכן זה מקצוע מאוד מורכב פני לרופא לשיחה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול