היפטיטיס c מה עליי לעשות לאור התוצאות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

20/08/2019 | 18:47 | מאת: רון

שלום הייתי מאושפז באיכלוב לאחר שגילו לי עגבת . קיבלתי טיפול והחלמתי. בבית חולים נאמר לי שיכול להיות שיש לי היפטטיס סי כי זיהו שיש לי אותו בבדיקה . פניתי לרופא משפחה ועשיתי בדיקות דם אך אני קצת מבולבל מהתוצאות . להלן התוצאות : Ast -60 Alt-255 Ggt-355 Alk-242 מהתוצאות הנל אני מבין שיש פגיעה בכבד ויש סיכוי שיש לי מחלות כבד. בדיקות להיפטטיס a b יצאו שליליות . בדיקת קת PCR RNA HCV יצאהnot detected. הבדיקות הנל בוצעו 3 שבועות לאחר הגילוי להיפפטיס באיכלוב. אודה להסבר

צודק לגבי הפגיעה בכבד אבל הסיבה היא לא הפטיטיס C שכן הבדיקה הזאת שלילית

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול