תפקודי כבד גבוהים בשבוע 38 להריון

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

17/01/2019 | 15:46 | מאת: גלית

שלום רב ביתי בת ה 20 נמצאת בשבו ה 38 להריון הראשון במהלך ההריון היו לה צירים מוקדמים ואף אושפזה למעקב בבית החולים מצאו תיפקודי כבד גבוהים ונתנו תרופה . בעקבות לקיחת התרופה תפקודי הכבד כרגע תקינים כרגע עם פתיחה ) אך בכל זאת בבית החולים מבקשים ממנה חהגיע ביום א ( שבוע 38 בדיוק ) לזירוז לקראת לידה האם נכון הדבר ומדוע אי אפשר להמתין עד להתפתחות ליגה באופן טיבעית ( האם היא יכולה לקחת מיצוי פטל לזירוז טיבעי ? אשמח לתשובה מהירה

לא ניתן להעריך בשלט רחוק את המצב הרבה בריאות ליולדת ולתינוק ושיהיה בשעה טובה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול