תפקודי כבד גבוהים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

22/08/2018 | 14:45 | מאת: שיראל

שלום, עברתי לידה בניתוח קיסרי דחוף לפני כחודשיים וחצי הסיבה הייתה ירידה בדופק העובר, היה לי זיהום בדם כתוצאה מהניתוח הקיסרי טופלתי באוגמנטין ולאחר מכן אמפיצלין דרך הוריד. עשו לי בדיקות דם וראו שהכל יצא תקין ושוחררתי הביתה. היום כחודשיים וחצי לאחר הלידה חשתי כאבי ראש חזקים והופנתי לבדיקות דם והתוצאה היא שהייתה לי עליה משמעותית בתפקודי כבד SET 87 וALT 116 האם אני צריכה להתחיל לדאוג?

באופן כללי באנזימי כבד ברמה זו , כל עוד תפקוד הכבד תקין אין מקום לדאגה אך מומלץ להפנותך ליעוץ רופא על מנת להחליט האם יש מקום לבירור נוסף וקביעת משטר מעקב

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול