הפטיטיס אוטואימוני עלייה באנזימים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

18/06/2018 | 09:50 | מאת: אלמוניתה

שלום רב חולה בהפטיטיס אוטואימוני מזה כ 3 שנים . לקחתי 5 מ"ג פרדניזון ו 50 מ"ג פורטינול מזה כ 3 חודשים עליה באנזימי הכבד . עקב כך העלו לי בהדרגה פרדניזון 20 מג ופורניטול 75 מ"ג למרות זאת אין שינוי משמעותי והערכים נותרו מעט גבוהים . תוצאות הבדיקה אתמול BILIRUBIN TOTAL 1.27 GOT 34 GPT 51 GGT 68 ALK 53 CPK 122 מדאיגים אותי המינונים של הפרדניזון בחודשיים האחרונים מה לעשות ?

מחלה אוטואימונית היא מחלה שצריך לשלוט בה ולכן יש חשיבות לטיפול

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול