יעוץ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

04/05/2008 | 14:34 | מאת: רחלי

אני ובעלי לעתיד מתכננים הריון ..אמי ממוצא עריקי ואבי טוניסאי ובן זוגי אמו רומניה ואביו הונגרי לא ידוע לנו על איזה שהיא מחלה גנטית למעט סוכרת של אבי ושל אמו. אבא שלי סבל מפוליו כשהיה קטן{לא יודעת אם זה רלוונטי..!!) אשמח לדעת איזה בדיקות ממולצות.... תודה ויום נפלא!

הבדיקות הרלוונטיות עבורכם הן: טיי זקס - במשרד הבריאות תלסמיה - ספירת דם בקופת חולים ציסטיק פיברוזיס, X שביר ו- SMA במכון גנטי או דרך הקופה. כמו כן, יש לברר האם לאביך באמת היה פוליו או שמא מדובר במחלת ניוון שרירים תורשתית. כדאי שיעבור הערכה אצל נוירולוג

05/05/2008 | 07:59 | מאת: רחלי

קודם כל תודה על התגובה המהירה.... אבי חלה בפוליו כשהיה קטן האם זה תורשתי??

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי