מה מראה סיטי סינוסים להלן מה שכתוב

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/08/2019 | 16:06 | מאת: מישהי

דר' שלום ותודה,,,בחמישי זה יש לי סיטי. אני רושמת לך טכניקת הבדיקה,,,להלן מה שכתוב : סינוסים (מערות הפנים) בלי חומר ניגד עצמות טומפורליות בלי חומר ניגוד טכניקות ביצוע הבדיקה: בדיקת של העצמות הטמפורליות HEAD12-TEMPORAL BONE 1. סריקה ספיראלית של העצם הטמפורלית ברזולוציה גבוהה. 2. שחזור של כלל עצמות הטמפורליות במישור הקורונלי. כאמור, הסיבה שבגללה רופאת המשפחה נתנה לי בגלל שהיה לי סינוסיטיס, עדיין אף גדוש שלא נפתח בכלל, נוזלים באוזן, מרגישה רע מאד, חולשה סחרחורת, שומעת דופק מהאוזן ופיצפוצים מהאוזן, כל צד שמאל כואב לי ואוזן סתומה 3 חודשים כמו אחרי טיסה וגם שומעת חלש מאותה אוזן. האם הסיטי הזה יוכל להראות ולשמש במקום אנדוסקופי של האף שאני לא כל כך מעוניינת, אם יש פוליפ חלילה והאם יראה גם את כל אזור האף גם האוזניים והנוזלים שיש מאחורי עור התוף? סליחה ממש על אורך השאלה, ממש מודה לך מראש. תודה רבה.

היי. אפשר לראות דברים רבים בסיטי ועדיין יתכן שיהיה צורך בבדיקת סיב אופטי אחרי. תעשי ותני לרופא שלך להחליט לפי התוצאות.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס