לפעמים שאני פותחת עיניים במיטה בבוקר אני מרגישה שהטנטון נעלם ואז ...

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/06/2019 | 12:52 | מאת: רותיר אני מרגישה שהטנטון נעלם ואז ...

ואז שאני קמה מהמיטה שהולכת לרחוץ שיניים זה חוזר?!! (טנטון של חודשיים יש לי)

היי. המוח מסנן את המטמון לבד. כשאת שואלת את עצמך איפה הוא - המוח חוזר להרגיש בו. שחררתי ותני למוח לסנן לבד. בהצלחה ! ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

05/06/2019 | 11:59 | מאת: רותי

רציתי גם לציין שהתחלתי לקחת כדור קלונקס לתקופה של חודש שרופא אא"ג רשם לי,האם זה קשור? לקחתי כדור בשתיים והלכתי לישון,קמתי בתשע

התעסקות מוגזמת גורמת להחמרה. אל תבדקי כל הזמן מה משפיע מה המצב איך את מרגישה.... שחררי.

05/06/2019 | 18:57 | מאת: רותי

זה מאה אחוז אני או שזה יכול להיעלם פשוט כלא היה ,יש לי גם רגישות לרעש שהגיעה עם זה

17/07/2019 | 03:19 | מאת: אלכס

תעיפי את הקלונקס מהלקסיקון של צורת טיפול.. את תחריפי לך את שני המחלות שאין להם תרופה העולם, כל זאת ועוד נכתב על פי איגוד הטנטון אמריקאי, הדוחה בתוקף שימוש בsSri, כגון קלונקס ונוספים,לטנטון וליקוי שמיעה, יש סכנה להתמכרות,וגמילה קשה ממנו ויתר הsSri, שהם טיפול לחרדות אך למעשה יפגעו בשמיעה. מה גם שיהרוס תפקודי גוף נוספים,כגון יציבות ושיווי משקל, השמנת יתר, שינה יתרה וזה עוד מה שנקרא על קצה המזלג של הסכנה שבו ובדומיו.

27/08/2019 | 13:15 | מאת: גלית

האזהרות מתרופות מקובלות הן לא ראויות ומטעות. לי התחיל טנטון חריף וה- SSRI פשוט הציל את חיי. לא תפקדתי ולא ישנתי בגלל ההצקות של הטנטון, והתרופות פשוט עזרו לי להתעלם ולמוח ללמוד לסנן את הרעש. אחרי חודשיים- שלוש הפסקתי את הטיפול התרופתי והאפקט המסנן המשיך. כלומר - עדיין יש טנטון אבל לגמרי חיה עם זה בשלום, בלי חרדות ודאגות וכו. אז מי שלא מצליח לבד - לא צריך לפחד אלא לעזור למוח בעזרת תרופות להסיח עצמו מהרעש המעצבן.

אותה התשובה.... המוח מסנן בחופשיות. קראי : www.tinnitus.co.il

מסכימה איתך.

אתה טועה ומטעה וחבל שכך. www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס