סחרחורות שלא חולפות כבר שבוע

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/02/2019 | 09:21 | מאת: ורוניקה

היי אני בת 21. לפני כשבוע התעוררתי באמצע הלילה עם תחושת סחרחורות חזקה מאוד ומאז זה לא עובר , בעיקר בשינוי תנוחה אך גם סתם ככה. מאוד קשה לי לתפקד ביוםיום שלי , כל הזמן ישנה הרגשה שאין לי ״פוקוס״ בעיניים , מה שמאוד מעייף אותי ואני מרגישה שאני הולכת לא יציב . הרופא הביא לי כדורי בטאהיסטין בטענה שהבעיה נובעת מקריסטלים שזזו באוזן הפנימית שלי, אבל אני לא מרגישה שהם עוזרים . המצב מאוד מפחיד אותי בעיקר בשל גילי הצעיר כשהייתי בצבא הרגשתי את אותן סחרחורות כשהתקפים מידי פעם בשילוב של צלצולים באוזניים וזיעה קרה , עשיתי מבחן טילט ואמרו שזה נובע מגירוי בעצב הואגוס . רציתי לשאול אולי זה קשור? בנוסף יש לי עקמת בגב, אסטמה ועליתי מעט במשקל אולי גם זה קשור איכשהו?

1. אם אכן קריסטלים "זזו" ממקומם צריך פיזיוטרפיה. אם עוד לא היית אצל אאג לכי..... 2. השמנה, עקמת ואסטמה לא קשורות. שבוע טוב, ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס