שלחו אותי לעשות צילום תמונת פנים ושיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/03/2019 | 14:56 | מאת: ורד

שלום רב, בת 47, הייתי אצל מומחה חניכיים היום ואמר לי למה באת אחרי שנה אמרתי לך לבוא אחרי ההקצעות (היתה אי הבנה כלשהי) ועכשיו בצילומים יש נסיגה נוספת והוא שלח אותי לצילום תמונת פנים ושיניים. אני חוששת שעכשיו אצטרך טיפולים מחרידים ומפחידים יותר ומורכבים יותר הלוואי שלא ...ממה יש לי לחשוש?? עשיתי כבר ניתוח חניכיים לפני כמה שנים...ובנוסף עשיתי מאז כמה הקצעות...הולכת לשיננית פעם בחודשיים ומקפידה . פחד מוות ממה שאצטרך לעבור. הצילו...

ערב טוב ורד, באמת,ממה יש לך לחשוש?..מקסימום ניתוחי חניכיים כמו בעבר...גם רצוי לחלק את זה לכמה פגישות אם נחוץ טיפול בכמה אזורים בפה. רק צריך לקוות שלא נדרשת עקירה... תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

06/03/2019 | 06:56 | מאת: ורד

באמת? לא אצטרף ניתוח השתלת עצם מפחיד? מקווה לטוב. תודה רבה על ההרגעה

מנהל פורום חרדה דנטלית