בדיקת mri ופיענוח שלה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/07/2018 | 23:28 | מאת: אלה

שלום רב, אני בת 40. לפני כחודש הרגשתי טרום עלפון ומאז אני לא מרגישה טוב עם חולשה, לחץ תוך גולגולתי , חוסר תיאבון וירידה במשקל ובחילות. לא מסוגלת לתפקד כרגיל. כל הבדיקות דם תקינות, הולטר לחץ דם תקין, בדיקה נוירולוגית תקינה. עכשיו קיבלתי תשובה של mri-mra . בסיכום כתוב: ממצא בצוויץ הצרברו פונטינית מימין מתאים חותר למנגיגיומה חוגרת את תעלת השמע הפנימית מימין אודה לך על הסבר האם מדובר במשהו חריג.ואיך נכון לטפל אני לחוצה מאוד תודה מראש

בוקר טוב אלה, הממצא חריג: הפענוח מתאר גידול מוחי. הגידול שפיר חלק לא זניח מתלונותיך איננו נובע מקיומו של גידול זה ולכן יהיה צורך בבירור מאבחן משלים לסיבתן מתבקש עתה ייעוץ נוירוכירורג+עיונו בהדמית ה MRI+קבלת מפרט מדייק שלם של תלונותיך+בדיקתך ,מכוונת לקיום הממצא המתואר. המשך טיפול -כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה