מה עושים אם הכתר לא נוגע בשן שמעליו?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/06/2019 | 13:32 | מאת: אורן

בתור התחלה, יש לי מנשך פתוח. לאחרונה עשו לי כתר בשן טוחנת שנשברה, שמתי לב שהכתר כנראה שוייף יותר מדי ע"י הרופא שהתקין אותו ולכן כרגע הוא לא נוגע בשן שנמצאת מעליו (מרחק של פחות ממילימטר להערכתי) הבעיה היא שזה שינה לי את המאזן בפה ועכשיו אני מרגיש לחץ בצד השני של הפה. השאלה היא מה ניתן לעשות כדי לתקן. האם חייבים כתר חדש או שניתן לתקן את הכתר הקיים איכשהו?

אם הכתר אכן אינו בגובה מתאים לסגר והודבק באופן קבוע - אין מנוס אלא לבצע כתר חדש בגובה הנכון

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה