התייעצות חוסרים בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/08/2018 | 16:27 | מאת: רוני

שלום רב הבת שלי אובחנה באשימוטו בגיל 14 כיום 17.5 .עקב חולשה קיצונית התגלו חוסרים של סידן חומצה פולית בי12 ויטמין די .קיבלה זריקות בי 12 כבר פעמיים.עברה גסטרו כולל עקב אסקה ואנקה חיוביים . השבוע שוב הבדיקות לא טובות.המוגלובין עדיין בנורמה 12.3. סידן 8.4,בי 12 243 -עדיין בנורמה אך יורד,חומצה םולית 1.4,פריטין 21 , האם יש כיוון אחר לחשוב עליו מלבד גסטרו שבו לא התגלו כיוונים.האם הכל בגלל בלוטת התריס??? תודה

נראה שיש חסר בחומצה פולית ואולי גם חסר בברזל. הכיוון העיקרי הוא קרוב לוודאי בעיה במערכת העיכול שגורמת להפרעה בספיגה. כך שיש להשלים את הבירור הגסטרואנטרולוגי.

מנהל פורום המטולוגיה