טסדרת טיפולי שיאצו בהתנדבות לסובל\ת מ ptsd

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

26/05/2013 | 11:01 | מאת: נמרוד

שלום, שמי נמרוד. אני מסיים בחודשים אלה 3 שנות לימודים במכללת תמורות לרפואה סינית ושיאצו. פרויקט הסיום שלי עוסק ב ptsd. במסגרתו אני מציע סדרה של 10 טיפולי שיאצו ללא עלות. אשמח להיות בקשר עם מי שרוצה להתנסות בטיפול שיאצו בהקשר זה. לשיאצו ערך מוסף כטיפול מרגיע לגוף ולנפש. בכל מקרה הטיפולים לא נועדו ולא מתיימרים להחליף טיפול אחר כגון שיחות או טיפול תרופתי אלא להוסיף נדבך של הרגעה. אני תושב גבעתיים ומציע סדרת טיפולים בביתי או בבית המטופל\ת באיזור זה כלומר גבעתיים, ר"ג , ת"א והסביבה. ניתן לפנות אלי בטלפון 052-8565630 ואענה בשמחה על כל שאלה. תודה ויום נעים, נמרוד רגוזין

שלום נמרוד, תודה על ההצעה הנדיבה. אני מעריך מאוד את הצניעות ואת ההצהרה ששיאצו אינו מחליף טיפול להלומי-קרב. אני ממליץ מאוד להלומי-קרב להיעזר בטכניקות הרפיה כגון תרגילי נשימה, מדיטציה, טאי-צ'י, וגם שיאצו. טכניקות אלו, כשמיישמים אותן באופן קבוע כחלק מאורח-חיים, מחזקות את תחושת הביטחון, ולכן לעתים הן יעילות יותר מכל 'טיפול' בטראומה. תודה, ד"ר דרור גרין

15/06/2013 | 22:15 | מאת: פיקולו

נדיר במחוזותינו. שאפו!

מנהל פורום טראומה והלם-קרב