בעיות עיכולללללללללללללךךלךלללללךללללל

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

24/06/2020 | 16:36 | מאת: דנה

שלום לד"ר אני ירדתי לפני 5 שנים 40 קג ממשקלי לא מרצון אני שלד ועצמות ומיובשת סובלת מדיספגיה בעיות בליעה אין לי רוק הפה יבש זה גם מקשה על העיכול הבדיקות שעשיתי גסטרוסקופיה קולונסקופיה אולטראסאונד היו תקינות מההרזיה יש לי פיסורה הסבל נוראי יש לי גם עצירות קשה בלי נורמלקס אין יציאות ואיתו זה שלשולים בעיקר יש לי מלאות כאילו האוכל והמים בקיבה לא יורדים המים גם מרעישים עלי לציין שבנומטריה לסוגר הושטי היליון היה לחץ מוגבר מה יכול להיות לי? כל יומיים כאביי תופת בקיבה בושט במעיים לעיתים מקרין לגב יש לי בעחות הליכה שווי משקל יציבה כמו בפרקינסון הניורולוג טוען שזה לא פרקינזון לוקחת 15 מג מירו 0.5 מג לוריבן ללילה אחרת לא ישנה מהרפלוקס סותריי חומצה לא עוזרים וכן 5 מג ציפרלקס לחרדה שלא עוזר מתקשה להגמל ממנה כל הפה כואב מהיובש ומהיעדר רוק בפה האף יבש כולי מיובשת אולי הקיבה גם מה ניתן לעשות יש לי גם גזים לא נעימים כל הזמן וכאבים לאחר שתית מים ואכילה אין לי חיים מבייות העיכול נחנקת בגרון מהיובש

שלום לך , סיפור מאוד מורכב . אין ספק יש הרבה בעיות במערכת העיכול ולא רק , ששייכות לתחומים גסטרו , אנדוקרינולוגיה אבל לא לכירורגיה לצערי, אין לי אפשרות לעזור לך

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה