הליכה - לפני האוכל או אחריו?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/03/2016 | 10:46 | מאת: רפי

עקב קדם סוכרת והיפרליפידמיה עלי לבצע פעילות גופנית בשילוב דיאטה. אני נוהג ללכת ארבע פעמים בשבוע כארבעים דקות, בשעות הערב/לילה. האם עדיף לבצע את ההליכה לאחר ארוחת הערב או לפניה?

רפי שלום, ההמלצה היא לאכול משהו קל על בסיס פחמימה פרוסת לחם/ חטיף אנרגיה.. כ 30 דקות לפני הפעילות. בנוסף לא מומלץ לבצע פעילות גופנית כשרמת הסוכר בדם מתחת ל 100 mg/dl או כשרמת הסוכר גבוה מעל 250 md/dl . לאחר הפעילות מומלץ לאכול ארוחה קלה למשל פרוסה עם גבינה. כמו כן ממליץ לשלב אימוני כוח כחלק מהפעילות הגופנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה