חודש וחצי אחרי לידה , עם דיאטת הנקה וספורט ללא הצל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/01/2015 | 13:43 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 32 לידה שלישית . ועבר כבר חודש ושבוע מהלידה ואני כבר כשבועיים עושה דיאטת הנקה מהאתר של חלי ממן 1800 קלוריות ועושה ספורט של 50 דקות אירובי TRX) וכשאפשר אני עושה הליכה בחוץ גם עם הילדה כשעה. אני עליתי בהריון 13 קילו ומשום מה ירדתי רק 6 ונותר לי עדיין 7 קילו שלא יורדים , אפילו לא בגרמים מעטים. מה עוד ניתן לעשות. אני באמת מיואשת שכן אני מנסה לאכול בדיוק מה שרשום ולעשות ספורט בכל רגע אפשרי אך עצם העובדה שאני לא רואה שום התקדמות בירידה במשקל מאוד מייאשת. יש לציין שבגלל הגזים של התינוקת רוב הזמן אני יושבת בניסיון להרגיעה אך כשמתאפשר אני מנסה להיות פעילה

מאיה שלום, מזל טוב. חשוב להדגיש שבשלושת החודשים הראשונים אחרי הלידה הגוף עדיין מלא בנוזלים שהצטברו בו במהלך ההריון, ההורמונים פעילים מאד, הרחם עוד לא חזר למימדו הקודם...ואם את מניקה גם זה משפיע. לאחר כ ארבעה עד שישה חודשים אחרי הלידה, אפשר להתחיל לחשוב על הורדת המשקל והשומן העודף שעלה בהריון, הפעילות הגופנית שאת עושה חשובה והיא תבוא לידי ביטוי בהמשך. לכן אל יאוש המשיכי במתכונת הנוכחית והתוצאות יגיעו. עוד הערה אחת - מאחר וזו לידה שלישית שלך חשוב להדגיש שלא ניתן להשוות את מהירות החזרה בין הלידות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה