עצירה במשקל במהלך דיאטת הרזיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/08/2020 | 10:57 | מאת: ירון

שלום, לפני כ-8 שנים עשיתי ניתוח שרוול קיבה, שקלתי 135 ק"ג ולאחר כחצי שנה ירדתי ל-80 ק"ג. בשנה האחרונה השמנתי והגעתי ל-111 ק"ג. התחלתי דיאטה של כ-1000 קלוריות ביום ללא ליווי דיאטנית. מתחילת יוני רזיתי 13 ק"ג. בשבוע וחצי האחרון המשקל נעצר על 97-98 ק"ג, כל הזמן עולה ויורד במאות גרמים, למרות שאני עדיין נמצא באותה דיאטה ולא חורג. מה הסיבה לכך ואיך אפשר לעזור לגוף להמשיך בירידה?

02/08/2020 | 11:06 | מאת: ירון

סליחה, טעות בפורום, אבקש למחוק

ירון שלום, אילנית תתייחס ביתר פרוט. חשוב להבין שבכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי. "הנוסחה המנצחת" לעשות זאת היא שילוב של תכנית תזונה סדורה בשילוב עם פעילות גופנית. לא ציינת אם אתה עושה פעילות גופנית ואם כן מהי. פרט ואשמח לחזור אליך. בנוסף - לדעתי- ליווי מקצועי של דיאטנית הוא חיוני לשמירה ולהורדת משקל. אחת הטעויות הנפוצות היא להפסיק את הליווי המקצועי מוקדם מדי. ממליץ לשלב ליווי מקצועי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה