ירידה בכושר גופני? מחלה? מה זה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/04/2020 | 12:44 | מאת: אלון

היי. בן 48, רזה, לא מעשן, בריא. אני מתאמן כבר כמה שנים בריצה, 50 דקות, 3 פעמים בשבוע. בד"כ אני רץ את ה 20 דקות הראשונות עד שהדופק מגיע ל 82 אחוז מאמץ ואז אני מאט. לפני כשבוע שמתי לב שאני מגיע לדופק הזה כבר אחרי 5 דקות. אחרי עוד כמה ימים שמתי לב שהדופק שלי מטפס ל 80-85 במנוחה, וכל מאמץ קטן מעלה לי אותו. לפני יומיים היה מין כאב ראש מוזר, חולשה ועייפות. היום ניסיתי לחזור להתאמן אבל לא הצלחתי לעשות חצי מהאימון אפילו שהורדתי עצימות. עשיתי אקו לב במאמץ ואקג לפני חודשים, הכל תקין. לחץ דם תקין. מישהו יכול לתת כיוון לגבי מה זה יכול להיות? לאן לפנות?

אלון שלום, לפעמים כאשר חולים או סתם לא מרגישים טוב זה מיד יורגש באימון, במקרים רבים זה יורגש באימון עוד לפני שלא מרגישים טוב. תנוח תאושש ודי מהר תחזור לכושר. במידה ועדיין לא תרגיש טוב בדוק עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה