תופעות אחרי מאמץ ספורטיבי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/11/2019 | 15:32 | מאת: AN

שלום רב! בני בן 20, מאז שהיה בן 16 יצא שלאחר שיעור טניס מאומץ, או לאחר ריצה בשעור ספורט, או בילוי בI-JUMP על טרמפולינות, או ריצה בח.כושר-אחרי זמן מסויים של מאמץ הוא מתמלא זיעה קרה, מקבל חיוורון והוא מותש בצורה קיצונית. רעד בידיים. לאן לפנות, ומה זה יכול להיות, עשינו בזמנו אקו לב במאמץ וארגומטריה בהזדמנות אחרת והיה בסדר. נראה לי שזה קורה אחרי מאמץ ארוך.

שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להמשיך בכיוון שהתחלתם ולבקש יעוץ רפואי. גם התעצות עם פיזיולוג של מאמץ עשוי לעזור . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה