חולשה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/09/2018 | 21:34 | מאת: מאור

שלום. אני חייל בן 19. לפני חודשיים אחרי יום שלם של מאמץ פיזי (הכנה לטקס בצבא), יום אחרי ובמשך כמעט שבוע הרגשתי תשוש, חוסר יציבה בלי ורטיגו ועייפות. גם השבוע כשהתאמנתי יומיים אחרי באמצע היום פתאום הרגשתי תשוש, לא יציב ועייף. הלכתי לישון ויום אחרי זה השתפר אבל עדיין הרגשתי תשוש. כמו בפעם הראשונה אחרי מאמץ פיזי משמעותי (באימון רצתי ובדרך כלל אני עושה הליכות) יום או יומיים אחרי מגיעה החולשה ונשארת ליומיים או יותר. האם לדעתך זה קשור לאימון? אולי מופיע בלי קשר? האם מוכרת תופעה שרק יום יומיים אחרי מאמץ מופיעה חולשה? כיצד אפשר לבדוק או לטפל בזה? יש לציין שאני לא בכושר אבל באימון ולאחריו אני מרגיש טוב אבל החולשה הזאת מדאיגה. תודה, מאור

מאור שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להתייעץ עם גורם רפואי לבקש בדיקות דם לראות שאין חסר כמו B 12, פרטין, ברזל.... וכמובן להתייחס גם לתזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה