מולטי טריינר בייתי- באיזה משקל מומלץ להתחיל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/07/2018 | 00:32 | מאת: יעל

שלום, אני בת 37 ולאחר ירידה במשקל ועזרה בשמירה על המשקל החלטתי לנסות להעלות עד כמה שיותר את מסת השריר שלי.(כרגע במשקל עם אלקטרודות לידיים היא 29 אחוז). רכשתי מכשיר מולטי טריינר בייתי של עד 75 קילוגרם שאמור להגיע השבוע ורציתי בבקשה לברר: עם איזה משקל מומלץ להתחיל להתאמן? אני רק יודעת שברגליים במכון כשעשו לי פעם אחת תוכנית אימונים(שלא התמדתי בה) זה היה 35 קילו.. האם זה כך גם בידיים ובשאר השרירים? יש לציין שאני מרימה משקולות חופשיות של 10 קילו ועושה שנים אליפטיקל עם דרגת קושי 16. תודה מראש

יעל שלום, ראשית ברכות על הירידה במשקל. חשוב להתייחס בתכנית האימון לכל רכיבי הכושר , כלומר גם פעילות אירובית וגם אימוני כוח וכמובן עדיין יש לזכור שהורת משקל / שמירה תלויה ברובה בתזונה. לשאלתך מהו המשקל הנכון - בגדול ולא משנה איזה תרגיל משקל מספיק כבד שיאפשר לא יותר מ 10/ 15 חזרות . חשוב להדגיש שבשלב ראשון יש להקפיד על ביצועים מדויקים של התרגילים . בלינק המצורף , תחת כותרת "חדר כושר מקוון" תמצאי מידע נוסף בנושא. במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה