תוכנית רצוייה להרזייה וחיטוב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/04/2018 | 19:03 | מאת: סער

היי, אני בן 22 כרגע שוקל 97 קילו גובה 1.78 וכבר מספר שנים טובות חי בדיאטות "יויו" ואיני מצליח להוריד משקל ולשמר אותו זמן, כעת אני בתהליך שקיבלתי תפריט תזונה מותאם מתזונאי ספורט מוסמך היוצר אצלי גרעון קלורי של 500 קלוריות לערך.. רציתי לדעת איך ניתן לדעת איזה פעילות גופנית כדאי לי לעשות ובאיזה תדירות ועצימות על מנת "לייעל\לזרז" את תהליך ההרזייה, אני באמת רוצה להרזות בשביל הבריאות וכבר לא ככ מעניין אותי האסטתיקה מה שנקרא.. התזונאי שלי כל הזמן טוען כי אינו פיזיולוג ולכן הוא לא עונה לי על שאלות בנושא אימונים, השאלה אם פה ניתן לתת לי המלצות כלליות או לפחות להפנות אותי לגורמים רלוונטים ? חשוב לי וגם יש לי חשק לעשות פעילות גופנית מהנה ותורמת. כמו כן מהי המלצתכם על דיאטת "שומרי משקל" ? ועל אימוני קרוספיט קבוצתיים ? תודה רבה.

סער שלום, אכן שילוב של פעילות גופנית הם המפתח לבריאות טובה. לשאלתך ממליץ לשלב אימוני כוח לפחות פעמיים בשבוע ואימוני לב ריאה ( הליכה / ריצה / שחייה..) 3 פעמים בשבוע. קרוספיט זט שיטה טובה אך חשוב להתחבר אליה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה