תוכנית שבועית 3 אימונים בשבוע

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/02/2018 | 15:57 | מאת: ישראל

שלום רב אורי רציתי דעתך על התוכנית הבאה שאני עושה בשבוע. מתאמן כשנה בחדר כושר קבוע בן 29 1.80 משקל 78. בנוסף רציתי את דעתך אם להוסיף ליום גב גם דדליפט בצורה רגילה שלו. (כיוון שעושה כבר סטיף) ואם כן אז במקום איזה תרגיל להוסיף אותו? תודה רבה. לחיצת חזה דממבל 4×8 לחיצת חזה דממבל חיובי 4×8 קבלים פליי עליון 4×8 לחיצת חזה מכונה 3×8 יד קידמית מוט 4×10 פטישים יד יד 3×10 חופש מתח רחב מאוד 4×8 בנט רוי 4×8 משיכת פולי עליון רחב הפוך 4×8 חתירה בישיבה 3×8 לחיצת חזה צמוד יד אחורית 4×10 פולי עליון יד אחורית 3×10 חופש חופש סקוואט 4×8 לחיצת רגליים 4×8 סטיף דד ליפט 4×8 תאומים בלחיצת רגליים 4×8 לחיצת כתפיים 4×10 משיכת מוט לכתף 3×10 חופש

ישראל שלום, ממליץ להוסיף הדדליפט ביום הרגליים תתחלי בהורדת 2 סטים מהדדליפט הסטיף והמר אותם ברגיל , בצע זאת למספר שבועות, ראה תגובת הגוף ונמשיך משם. בהצלחה אורי

15/02/2018 | 19:34 | מאת: ישראל

אוקיי תודה השאלה לוותר לגמרי על הסטיף או לעשות 2 סטים סטיף 2 סטים דד ליפט רגיל ? ומה לגבי שאר התוכנית בסדר ?

ישראל שלום, כרגע הייתי עושה 2+2 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה