מינון ספינינג בהעלאת מסת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/10/2017 | 13:25 | מאת: AXOR

שלום, לפני חודשיים התחלתי בתהליך חיטוב בליווי דיאטנית קלינית. כיום אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע: פעמיים ספינינג ופעם אחת יוגה. בקרוב אני מגיע לאחוז השומן הרצוי ואני רוצה לעבור לאימוני כוח. האם יש לרדת במינון אימוני הספינינג? חשבתי על 4 אימונים בשבוע = פעם אחת ספינינג, פעם אחת יוגה, ושתי פעמים אימון כוח פול בודי.

שלום, בחירת סוג האימון / תדירותו/ עצמותו...תלויה במטרותיך. אימון אירובי ( ספינינג) חד שבועי אינו מספיק לשמירה / שיפור היכולות האירוביות . המלצתי - לבצע לפחות 2 אימוני ספינינג ( או אירובי אחר) ו2 אימוני כוח. אם תצליח להכניס גם יוגה - טוב אם לא , פשוט התמקד במספר תרגילי מתיחה לאחר אימוני הספינינג והכוח. בהצלחה אורי

15/10/2017 | 16:14 | מאת: AXOR

תודה, האם אתה חושב שאימון של כ-50 דקות פול בודי ומייד אחריו אימון ספינינג של כ-50 דקות זה תקין?

עדיף לפצל, אבל אם הבעיה היא לוחות זמנים אז ניתן לשלב . הקפד על תזונה בין האימונים.

16/10/2017 | 09:15 | מאת: נדב

תודה רבה על המענה המהיר. בד"כ אני נמנע מתזונה ברצף אימונים כדי לא "להעלות גירה" בזמן האירובי. האם אתה ממליץ בכל זאת? ועל מה? שוב תודה

משהו קל. פרי כמו תמר, בננה.. או בר אנרגיה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה