תוכנית ab חוות דעת חצי שנה בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/09/2017 | 17:22 | מאת: משה

אורי שלום רב... בן 28 1.80 שוקל 83 בחיטוב אחרי חצי שנה בתוכנית ab ולאחר שנפצעתי גם כי המאמנים כתבו לי תוכנית עם 40 סטים לאימון וללא עבודה על כל השרירים למשל (המסטרינג וטרפזים לא היו בכלל ) כתבתי תוכנית שפחות יותר מהנסיון שלי. ורציתי לשמוע כמובן את חוות דעתך. הערות שרשמתי אתה יכול להתעלם זה פשוט בישבלי לזכור איך לעשות את התרגיל חח זאת התכנית תודה. A: לחיצת חזה מכונה ידיות מעל הפיטמה 3×10 לחיצת חזה חיובי עם דממבל 3×10 פרפר בפק דק ידיים בסגירה בגובה הכתפיים 2×10 פולי עליון צר וי הורדה מלפנים 3×10 חתירה רוחב בינוני בישיבה 3×10 פשיטת גו 2×10 לחיצת כתפיים 3×10 טרפזים 2×12 בטן×2 B: לחיצת רגליים/סקוואט 3×10 ישור ברכיים 3×10 כיפוף ברכיים 4×10 תאומים (סמית) 4×10 יד אחורית משקולת מאחורי הראש 2×10 יד אחורית פולי עליון מכשיר מקדימה 2×10 יד קידמית מוט משיכה בעמידה 10×2 יד קידמית קרול בישיבה יד יד 2×10

משה שלום, אתחיל בכך שאני מעדיף בשלב שלך תכנית A , ולא AB , מהסיבה הפשוטה - תדירות אימון גבוה יותר, מה שעשוי לקדם אותך טוב יותר. בהמשך אפשר לחזור ל AB . כדי להישאר בטווח זמן של עד שעה בתכנית כזו , וותר לחלוטין על יד קדמית ואחורית ( ממילא מופעלים בתרגילי חזה וגב) , על טרפזים וכתפיים - רק כתף אחורית. בנוסף מעדיף משקולות חופשיים ולא מכונות. לשאלתך - לגב עליון נסה להכניס מתח או אחיזה רחבה בפולי עליון. לרגליים במקום כפיפת ברך ופשיטת ברך נסה לאנגים. בהצלחה אורי

23/09/2017 | 18:03 | מאת: משה

כבר הייתי בפול בודי 3 חודשים. לגבי התוכנית הזאת לפי כל ההערות כנראה לזרוק לפח. יש לך קישור לתוכנית ab טובה בבקשה?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה