זרועות שאינן "מתנפחות"

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/07/2017 | 12:07 | מאת: אלעד

היי אני בן 35, שוקל 64 קילו עם נעלי ספורט, גובה - 1.80, בריא. צמחוני (אוכל דגים ביצים ומעט חלב, רגיש לחלב). עוסק בעבודה משרדית. מתאמן בחדר כושר עם תכנית אימונים בסיסית מאד, וריצות על הליכון - פעמיים שלוש בשבוע. לאחר חצי שנה בחדר כושר ההרגשה היא שאין שיפור מבחינת כח אלא רק מבחינת אירובי. הזרועות עדיין דקות לטעמי, אפילו דקיקות. מאד רוצה שיהיו לפחות בעובי של גבר ממוצע. האם אני עושה משהו לא נכון? כיום אני מרים בערך 5 ק"ג בידיים, והשאר במכשירים. תוך כמה זמן בערך שרירי הזרוע אמורים להתנפח?

אלעד שלום, אין מספיק נתונים. פרט יותר הן את התכנית האירובית (כמה זמן. דופק) והן את תכנית הכוח : תרגילים, סטים חזרות משקלים...) ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה