איך להתמיד במכון כושר ?-המשך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/03/2017 | 19:40 | מאת: איציק

שלום אורי. שלחתי לך הודעה לפני חודש ובה נתת לי טיפים כיצד להמשיך ולהתמיד בהליכה למכון כושר. אז רציתי לעדכן שלצערי אני הולך רק פעמיים בשבוע וממהר בלעשות את התרגילים. הבעיה אצלי שכל אימון נמשך שעתיים בערך. אימון משקולות שעה ואירובי 40 דקות. אני אוהב את האירובי שזה ריצה והליכה על הליכון ושונא את האימוני כוח

איציק שלום, ראשית גם שני אימונים בשבוע זה בסדר ואף אפשר להתקדם. אבל!!! ממליץ לצמצם את השעתיים ללא יותר 75 דקות, פשוט השאר בפעילות אירובית 40 דקות וצמצם את אימוני הכוח לשלשה תרגילים: 1. מתח או פולי עליון. 2. סקווטים. 3 לחיצות חזה או שכיבות סמיכה. בצורה זו אתה מכסה את מרבית השרירים בגוף ויש סיכוי שתצליח להתמיד לאורך זמן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה