כאבים בברך ורנטגן, צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

24/08/2020 | 19:03 | מאת: שירי

שלום, בת 46 בריאה בדכ, עודף משקל בינוני. לאחר שבועיים של כאבים בברך ימין עם הקרנה לחלק עליון ומאחורי הברך, היום צילום רנטגן שבו נכתב:אוסטאופיט קטן באספקט עליון של הפיקה . הרושם מלאות חלקית של בורסה סופרה-פטלרית חשוד לנוזל , להמשיך לצילום US, אשמח להסבר, האורטופד שלי יהיה רק בעוד שבועיים וגם אם יש איך להקל בנתיים

ערב טוב שינויים ניווניים במפרק לעיתים מסתמנים בזיזים או בשפה האורתופדית נקראים אוסטאופיטים. סמנים נוספים לפגיעה במפרק זה נוזל בכמות מרובה . מה שחשוב זה להבין מה מקור הכאב . והאם הממצאים בצילום מתאימים למקור הכאב . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך