Xחוסר אנרגיה יומי בשל חוסר סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/03/2020 | 19:06 | מאת: משה

היי בכמה שנים האחרונות עקב ספורט במאמץ פיתחתי הפרעת אכילה בבוקר אני לפעמים מתעורר ומרגיש שלא ישנתי לדוגמא עם חוסר תאבון ,התחלתי לאכול פשוט כמויות של של לחם שלא תמיד עוזר ,כנראה מחוסר סוכר. אני אוכל לפעמים כמויות של תמרים שגם לא כל כך עוזרים ,מסתובב בעבודה ממש חיוור כמו חולה וםשוט שמגיע הביתה התרופה שלי זה וודקה רדבול זה כנראה חזק ומעלה את הטרגליצרידם ואני ישר מרגיש טוב שנים הייתי עושה ספורט ויוצא לבלות פעמיים בשבוע כנראה שזה מה שהיה מאזן אותי . בבוקר לא מסתדר לי לשתות וזה גם לא בריא כל יום מה היית ממליצה על משקה בריא שיכול להיות חזק ולתת לי אנרגיה ? אני לא אוכל פרט לתמרים מיץ תפוזים

שלום משה, פורום זה אינו מיועד לייעוץ פרטני. אני ממליצה לפנות להערכה במרפאות להפרעות אכילה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר