בדיקת תדרים של הגוף ובדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/09/2019 | 19:35 | מאת: אילנית

שלום עקב כאבים חזקים ושריפה בגרון וכן כאבי בטן ולאחר שבדיקות גסטרו יצאו תקינות ואובחן צרבת. מאחר וסותרי חומצה לא עזרו פניתי לנטרופתית ולבדיקת תדרים בגוף אבחנה טפילים ופרזיטים וכן פטריה במעיים. כדי לאשר את האבחנה עשיתי בדיקת צואה שיצא ה שלילית לגבי פרזיטים לא נמצא. לדעתך איזו בדיקה אמינה?כמו כן לאור זאת האם לדעתך עלי לקחת את תוספי התזונה שנתתנה לי (1070שח). כמו כן הדיאטה שלה עשתה לי לא טוב. העלתה לי סוכר. זאת דיאטה של פילאו שנמצאת באתר ולא דיאטה שיצרה למעני. מה דעתך על כך שילמתי לה הרבה?

שלום אילנית, אני מאמינה לבדיקות שעברו תיקוף מדעי- ולכן אם אין לך בבדיקת פרזיטים תשובה חיובית, זו כנראה התשובה הנכונה. אם את סובלת מצרבת יש מגוון טיפולים תרופתיים ותזונתיים ואת מוזמנת לפנות לדיאטנית קלינית לייעוץ אישי. האם לקחת תוספים- לא יודעת מה היא המליצה לך, אבל לרוב ניתן לקבל הכל מתזונה מאוזנת ובריאה. בברכה,דנה

24/09/2019 | 20:24 | מאת: אילנית

תודה ץ המליצה לי על תמצית זרעי אשכוליות לקטילת פרזיטים. על מוצר שנקרא גאס פלוס לשיקום רירית הקיבה וכן ביואצידופילוס תוסף תזונה. לציין שהכל עולה מעל 1000 שח. לא קניתי עדיין מה דעתך ? מכל המוצרים האלו מה טוב עבורי. דיאטנית במכבי נתנה לי תפריט רגיל עשה לי מאוד רע כבר לא יודעת מה לעשות ולמי להאמין

שלום אילנית, המוצרים שקבלת אינם מוכרים לי, ואני איני ממליצה עליהם. פני לדיאטנית קלינית לייעוץ. שנה טובה דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר