תוסף של סידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/08/2018 | 18:04 | מאת: שלי

שלום מה דעתך על התוסף דנסיטי אמורפי, יש לי התחלה של אוסטופורוזיס ,ואני לא מעוניינת לקחת תרופה כמו שמציעים לי ועדיין מאמינה בדרכים אחרות ,כמו תוספים ומזון אני אוכלת מוצרי חלב וגם טחינה ו-2 כפות שומשום בכול יום,כניראה שזה לא מספיק וצריך להוסיף תוסף של סידן בעל השפעה יותר רצינית לכן מבקשת לדעת על התוסף דנסיטי,ואולי יש לך הצעה אחרת מחכה לתשובה שלי

שלום שלי, תוסף הסידן המדובר הוא אכן מתאים וספיגתו קלה יותר מאשר אחרים, אך חשוב לזכור שאוסטאופורוזיס אינו בלעדי לחסר בסידן. יש לוודא רמות ויטמין d, וכמובן לטיפול התרופתי חשיבות אדירה בבניית העצם, שכן הסיבה אינה רק חסר בסידן אלא בעיה במינרחזציה של העצם. טיפול בסידן לא יפתור את בעית האוסטאופורוזיס לבד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר