נזלת כרונית כאבי ראש סינוסים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/06/2018 | 00:16 | מאת: דודו

שלום-מאז ומתמיד יש לי מחיצות עקומות באף, לפני למעלה מ-13 שנים עשיתי ניתוח לצריבת כונכיות ( לא שינה כלום הכל חזר ), תמיד סובל מכאבי ראש, היו לי גם סינוסים לפני שנתיים וחצי זה היה סיוט!!! כאבי ראש ( אחרי נטילת ציפרלקס) שהגיעו למצב שאני לא מסוגל לעמוד על הרגליים, הייתי מרגיש שאני נופל וחסר יציבות, תחושה מוזרה בפנים במצח עשיתי את כל הבדיקות האלה-סיטי מוח ומערות פנים ( יצא תקין מלבד מחיצות ממש עקומות) הכניסו לי סיב אופטי לאף והרופא טען שניתוח לא יעזור הייתי 3 פעמים אצל נוירולוגים שהבדיקות שלהם יצאו תקינות וגם בדיקת הולכה עצבית תקינה.. א א ג מאה פעם, אני טוען תמיד שכל זה התחיל לי מהסינוסים וכולם מתעלמים ממני, הלכתי לפיזיותרפיה וסטבולרית והיא היחידה שטענה שיש לי בעיה באוזן הפנימית ( לא קריסטלים ) עשיתי תרגילים שהחזירו לי את שיווי המשקל, אבל לפני שבוע ים נזלת ( לבנה ) כאבי ראש מצח ,מעל העיניים מתחת לעיניים בלסת, שאני מתכופף נניח 20 שניות ונעמד יש לי לחץ אדיר בראש וסחרחורת איומה שעוברת אחרי מספר שניות, אני מרגיש שאני בולע נזלת, לפעמים גם יורק נזלת, שוטף כבר חודשים במי מלח ( הקל מאוד בהתחלה ) ומשתמש ספריי פלקזניוז ( פעם ביום לחיצה בכל נחיר ) למשך 3 חודשים... המצב הזה גורם לי לתחושת ראש כבד מרחף חולשה חוזר ריכוז כאבי ראש, נמאס לייייי אני בן 37 .. חשבתי כבר על כל מחלה שקיימת, הייתי אצל כל רופא ( סובל מדום נשימה הפסקתי סיפאפ כי עושה לי יותר נזלת, אבל ירדתי המון במשקל את לא צריך אותו ), עשיתי ים בדיקות מה יהיה עם זה? יש פתרון לבעיית אף שלי? הוא עושה לי את כל הצרות

ממליץ לפנות לחווד דעת נוספת עם כל הבדיקות. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון