התפשטות סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

27/07/2013 | 14:42 | מאת: דליה

לאחר ניתוח וויפל עם סרטן לבלב, טופל ב-5 סדרות של ג'מזר שלא הועילו הועבר 25 להקרנות +וכימו קסלודה שגם לא עזר כיום יש החזרה של המחלה בחלל הבטן ללא גרורות לריאות ולכבד שהם נקיים. מועמד לטיפול יותר אגרסיבי שאלה: מתי אפשר להתחיל בטיפול האגרסיבי (החולה במצב נפשי וגופני ירוד מאוד) שוקל 45 ק"ג, לא מסוגל לאכול וכל הזמן יש לו גרפסים שמפריעים לו מאוד

03/08/2013 | 10:59 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הטיפול הכימי האגרסיבי אכן קשה מאד וצריך להיות במצב תפקודי טוב כדי להיות מסוגל לעמוד בו- אחרת הנזק עלול לעלות על התועלת. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן