סבון פנים עץ התה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/08/2015 | 13:31 | מאת: אריאל

רציתי לדעת עם הסבון הבא הוא סבון טוב לפצעי בגרות : סבון פנים עדין ללא S.L.S לעור פנים שמן, לעור פנים הנוטה לפצעונים ולעור אלרגי. יתרונות מומלץ לניקוי יומיומי קבוע של נקבוביות עור הפנים. סופח עודפי שומן ואינו גורם לתחושת מתיחות, גירוי ויובש. מכיל רכיבים טבעיים פעילים המטפחים את העור במהלך הניקוי. מומלץ לעור פנים עדין ורגיש, ולעור שמן ומעורב. מתאים להסרת איפור. רכיבים פעילים שמן עץ התה - Tea Tree Oil שמן אנטיספטי יעיל ידידותי לעור. שומר על העור מפני זיהומים, פיצעונים ושומניות יתר. קוטל את החיידקים אשר מזרזים הופעת פצעונים. מיצוי קלנדולה - Calendula Extract תמצית אנטי דלקתית המופקת מפרחי הצמח ומאיצה התחדשות תאים. חיוני לשלבים רבים במחזור חיי תא העור. התמצית מכילה נוגדי חימצון : פלבנואידים וקרטנואידים חומצות אורגניות, סידן, ויטמין C תה ירוק - Camellia Sinensis Leaf Ext החומרים הפעילים בתה הירוק הם פוליפנולים, ויטמינים ומינרלים. יש לו פעילות אנטי אוקסיד נטית יעילה מאוד גם במריחה חיצונית על העור במטרה למזער נזקי אקלים וסביבה. שמן אובליפיחה - Sea Buckthorn Oil מכיל ריכוז גבוה של ויטמין E ונגזרותיו, ויטמין A ונגזרותיו, ויטמין C וחומצות פרי, ויטמין K, ויטמיני B, קרטנואידים-Carotenoids, ביופלבנואידים-Bioflavonoids, חומצות אמינו-Amino acids חומצות שומן חיוניות-Essential fatty acids, סוכרים אלכוהולים-Sugar alcohol מרוה רפואית - Sage Extract צמח מרפא המכיל רכיבים מחטאים, מרגיעים וחיוניים לעור בריא. לוונדר - Lavendula Angustifolia Oil שמן אנטיספטי יעיל מאוד לטיפול בעור שומני עם נטיה לאקנה. מרגיע ומזרז החלמה. האם הוא נשמע סבון טוב?

10/08/2015 | 14:47 | מאת: ד"ר מיכל מידן

קיים מגוון רחב של תכשירים טבעיים לאקנה. אין לי נסיון עם סבון זה ולכן אני לא יכול להמליץ עליו. ממליצה על אקניל, צטפיל לעור שומני, אלפא סקין של ד"ר עור וקמדיס(טבעי). בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה