סכנות בבדיקת סי.טי בטן ואגן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

24/09/2013 | 00:15 | מאת: dana

שלום, אני בת 37 ועדיין לא ילדתי אף פעם. בבדיקה גילו אצלי ציסטה בקוטר 65 מ"מ ומיומה בפונדוס סובסרוזי 42 מ"מ וגם חיידק E-COLI בתרבית השתן. 1) אני עדיין לא הייתי בהריון אף פעם. האם מיומה במקום כזה יכולה לסכן אותי אם אכנס להריון בעתיד או שהיא יכולה להשפיע על איברים סמוכים ועל איזה?. 2)שלחו אותי לבצע סי.טי של בטן ואגן.האם הקרינה של סי.טי יכולה לפגוע איכשהו כשארצה בעתיד לללדת ומה הסכנות והשלכות מהקרינה למישהי שלא ילדה עדיין וסכנות בכלל בקרינה של סי.טי 3)שמעתי שקרינה של סי.טי יכולה לפתח גידולים סרטניים. האם זה נכון? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
24/09/2013 | 05:29 | מאת: רויטל לב ארי

דנה שלום, זה פורום לרפואה משלימה בהריון ולידה. אני ממליצה לך לפנות לפורום של גניקולוגיה. שםף אני מקווה יוכלו לתת לך תשובה על שאלותיך. שיהיה בהצלחה! רויטל

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה