שמן עץ התה בהריון על הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

29/09/2017 | 01:01 | מאת: מיה

שלום רב. אני בשבוע 22. בחטדש האחרון משתמשת בשמן עץ התה פעמיים ביום במריחה וטפוף על כף הרגל ועל צפורני הרגליים, להתמודדות עם פטריות ואקזמות. עכשיו קראתי שזה אסור, אך בהריון קודם ביררתי ונאמר לי שמותר להשתמש. אשמח להנחיה. במידה ואסור- מה הנזק שיכול להגרם? האם יכול להיות שגרמתי כבר נזק? תודה

שלום השימוש בוא עשית שימוש בשמן אכן מותר, אך לטיפול בקנדידה הייתי משתמשת בתכשירים אחרים בהצלחה ורפואה שלמה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה