שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

11/10/2015 | 10:45 | מאת: adi

היי. אני בשבוע 18 להריון ואמח למענה על מספר שאלוות 1. אני מוסיפה לכל מאכל כורכום. בעייתי? 2. האם מותר סלט טבולה עם פטרוזיליה כוסברה ונענע טריים? 3. מה המלצתך לגבי חיסון שפעת השנה? 4.אני לוקחת פרנטל ופלורדיקס( ברזל נוזלי) השתן שלי כתום למרות ששותה לפחות 2 ליטר ביום. על מה יכול להעיד? פרנטל צובע בצהוב לא בכתום לידיעתי 5. יש לי תלסמיה מינור. הברזל והפריטין שלי בטווח. אך ההמוגלובין 8. כיצד יכול להיות שמחסני הברזל מלאים אך ההמוגלובין נמוך? תודה רבה! ושבת שלום

עדי שלום אין מניעה לצרוך כורכום ולאכול סלט טאבולה זה מזון מעולה!! השתן כנראה נצבע מהברזל והפראנטל המשיכי להקפיד על שתיה של מים ולגבי ההמוגלובין תפני לרופאת משפחה שלך להתייעצות את הברזל מומלץ לקחת עם ויטמין סי )אפילו כוס מים עם חצי לימון סחוט) ועל בטן ריקה וכמובן לא לצרוך מוצרי חלב בסמוך אלא רק שיה אחרי על מנת שהספיגה תהיה טובה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה