תוספי תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

07/11/2015 | 13:34 | מאת: רונית

שלום, אני בהריון שבוע 24, בבוקר נוטלת אלטרוקסין עקב תת פעילות בלוטת התריס, לאחר ארוחת הצהריים נוטלת מיקרופירין 75 (אקח עד שבוע 36) , פרנטל, חומצה פולית 5 מ"ג וכדורי סידן בלעיסה. בערב נוטלת ברזל פרוגרד. דיאטנית המליצה לי לשלב אומגה 3 מסוג oxom. האם כדאי? האם לא מתנגש עם המיקרופירין ועלול ליצור בעיות? תודה

רינת שלום אני לא יודעת למה היא המליצה לך ליטול אומגה3 ואכן הרבה פעמים ממליצים על כך על התנגודת לתרופות את יכולה להתקשר להריופון באסף הרופא ולברר איתם או להתייעץ עם הרופאת משפחה שלך בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה