gbs חיובי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

20/11/2015 | 17:08 | מאת: דנה

שלום שבוע 35 הריון ראשון, מרגישה מעולה.  ולאחר בדיקת משטח נרתיק רקטום נמצא כי יש לי את החיידק הנ"ל.  חוץ מזה שנתקפתי פחדים שום דבר אחר לא קרה. פחדים, עלי, על התינוק. יש סיבוכים יש סיכונים.  פשוט אני שנה אחרי טיפול בדיקור בדלקות בשתן, ומנסה להימנע מאנטיביוטיקה בכל דרך אפשרית. לא התחסנתי לשפעת ושעלת כי אני לא מאמינה בזה..אוכלת בריא, שותה...או שאולי זו תוצאה של הריון מושלם עד כה מה שאומר שאין 100% בכלום. אבל בעצם אולי אלד תינוקת חשופה לבעיות??  אז לשאלתי.  הבנתי שאקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד לפני הלידה, במהלך הלידה, משהו כל 4 שעות.  אז איך אני אמורה להתנהל עם פרוביוטיקה במהלך הלידה?  האם להתחיל ליטול מעכשיו? האם כשאני מתחילה להרגיש צירים?  בכלל, האם יש משהו טבעי שאני יכולה פשוט לקחת/ לעשות / לרכוש כדי אולי איכשהו לחסל את החיידק הזה.  כמובן שלא אקח סיכון ואקבל אנטיביוטיקה, אבל בכל זאת...

דנה שלום הדבר הראשון שאת יכולה לעשות זה להרגע!!! אין משהו שיכול להעלים את הוירוס מהגוף ואכן את האנטיביוטיקה תהיי חייבת לקבל. תקפידי לקחת פרוביוטיקה אחרי הלידה לשתות המון מים ויהיה בסדר בהצלחה רחלי

29/11/2015 | 15:39 | מאת: דנה

ביצעתי בדיקה נוספת של החיידק הנל. לאחר שבוע מביצוע הבדיקה הראשונה.. והפעם יצא שלילי. ההבדל בין הבדיקות היה שאת הראשונה בשבוע 35 2 הרופאה עשתה לי מפתח הנרתיק ומפתח הרקטום, לא מבפנים. את הבדיקה השנייה 36 3 ביצעתי לבד מפתח הנרתיק ולאחר מכן החדרתי את המטוש כ 2 סמ לרקטום כפי שכתוב בהוראות. מה נהוג לעשות במקרה כזה?

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה