חיסון שעלת בזמן ההריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

09/10/2015 | 22:36 | מאת: יעל

שלום וברכה מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אני בת 27, הריון ראשון. מאד מתלבטת אם לבצע את החיסון הנל. הבנתי שנוסה על מעט נשים ואין הוכחה חד משמעית שבאמת מונע הדבקת שעלת בתינוקות עד שמתחסנים וגם לאחר שמתחסנים. באופן אישי הכרתי תינוק כזה שחטף שעלת בגיל 3 חודשים . אך כולם ממליצים..הרופאים משרד הבריאות ואני דיי עובדת עצות. נראה לי אבסורד להכניס חומרים לגוף ומיוחד כשעוברים לעובר. יש אופציה להתחסן אם כבר כשאלד? אגב יש רופאים שמציעים את החיסון ליולדת ויש כאלה שלא.ותשובת משרד הבריאות ממליץ היא לא תשובה. כי הוא המליץ גם על חיסונין אחרים שראינו את תופעות הלוואי הנוראיות שלהן אז מה קורה? למה זה כך? תודה

שלום הגעת לפורום רפואה משלימה אשמח לייעץ לך בכל דבר שקשור לנושא אך לא לחיסונים זו החלטה שלך בלבד גם הרופא חייב להמליץ אך לא לחייב אותך לעשות רפואה שלמה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה