כאבי שרירים עזים בירך ימין הקדמית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

18/07/2017 | 20:12 | מאת: דנה

שלום, שמי דנה בשבוע 27 להריון הראשון שלי. מזה כשלושה שבועות סובלת מכאבים עזים מאוד בירך ימין הקדמית. הכאבים הם כאבי שרירים חזקים מאוד המקשים עלי ללכת ולתפקד. בזמן מנוחה הכאבים נרגעים. פניתי למספר אורטופדים, ראומתולוג וכירופרקט ללא הבחנה חד משמעית וללא שינוי או הקלה בכאב. אשמח לטיפים/ עזרה..

דנה שלום זה אכן יכול להיות יכול להיות שהמנח של העובר משפיע על זה ויכול להיות שהשריר נתפס תנסי למתוח את השריר ולחמם אותו. יש תרגיל שנקרא "תרגיל מערוך" זה עבודה על הירך הפנימית והוא עוזר בהזרמת דם לרחם. את יכולה לנסות גם למרוח טראומיל וללכת לנסות לקבל טיפולים בדיקור סיני ושיאצ'ו יש סיכוי גדול שיעזור לך. בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה