כאבי ראש וסחרחורות מחמירים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

13/07/2015 | 15:38 | מאת: עדי

שלום, אני בהריון שבוע 25. מהחודש השני להריון יש תחושה כללית רעה שעיקרה סחרחורות וכאבי ראש, מחמיר בתקופה האחרונה עד לרמה של ימים שלמים בהם אני לא מסוגלת לתפקד. ההריון תקין. ראו אותי שני נוירלוגים ושני רופאי עיניים, הבדיקות שלהם תקינות. בבדיקות דם מקיפות רק תוצאה אחת מעט חריגה, 15 בריכוז לויקוציטים, אבל הבנתי שזה הגיוני בהריון. הפנו אותי ל-MRI, אבל התור עוד הרבה זמן. בכל מקרה, יש לנו הרגשה שהתוצאה תהיה תקינה. האם לדעתכם זה קשור להריון או לא? רופאי הנשים אומרים שלא קשור כי תופעה ארוכה שאינה חולפת ולא שכיחה בהריון. הנוירלוגים אמרו לנו שכנראה כן קשור להריון. יש עוד מה לעשות? אנחנו עובדי עיצות ואני כבר לא מתפקדת בכלל. תודה

שלום אכן סחרחורות יכולות להופיע במהלך ההריון הגוף עובר שינויים הורמונליים משמעותיים ויכול להתבטא בסחורחורות תבדקי שהb12 תקין את יכולה לנסות ולפנות לקבל טיפולים בדיקור שיכולים להקל עליך ולעזור לך לחזור לתפקד תרגישי טוב רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה