בדיקת שתן מדאיגה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

07/04/2015 | 08:16 | מאת: אנה

עשיתי בדיקת שתן ואלה התוצאות: SG 1.03 SG LEUCOCYTES UR. 250.00 LEUK./UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.00 PROTEINE UR 30.00 MG/DL GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN 2.00 MG/DL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE SEDIMENT ראה פירוט SEDIMENT RBC 1.00 HPF SEDIMENT WBC 16.00 HPF SEDIMENT SQEP +++ SEDIMENT MUCOUS +++ האם תקין?? (שבוע 29)

שלום אינני רואה לכן גשי בבקשה עם הבדיקות לרוםא המטםל שלך בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה