טרומבוציטופניה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

05/08/2015 | 23:04 | מאת: ליעד

הי, התחלתי הריון שלישי עם רמת טסיות 111. בשתי הלידות הקודמות ילדתי בלי אפידורל אבל הפעם שברתי שיא בתחילת הריון (שבוע 6) ורמה כל כך נמוכה. אשמח לדעת אם יש דרך להעלות את רמת הטסיות (בדרך שאינה כוללת אכילת מוצרים מן החי). תודה! ליעד

ליעד שלום מומלץ לשתות חליטת תה סירפד עלים ירוקים לסוגיהם שומשום מלא מומלץ אף ליטול תוסף תוסף של אצה כחולה ולהמנע מקופאין שמעכב ספיגה של ברזל בדם כמובן שליטול ברזל ולא צמוד לאכילת מוצרי חלב )לפחות 3 שעות הפרש) בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה