שמן לבנדר בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/07/2014 | 09:24 | מאת: דינה

שלום, אני לקראת לידה (שבוע 40), ונאמר לי ששמן לבנדר טוב לשיכוך כאבים בזמן צירים. ברצוני לדעת כיצד ניתן להשתמש בו להקלה בכאבים? האם מורחים ישירות כל הבטן? אודה לתשובתך, דינה

שלום שמן לבנדר הוא אכן שמן מרגיע וטוב לעור אך לא הייתי משתמשת דוקא בוא ספציפית להרגעה במהלך הלידה אבל את יכולה למרוח אותו על האף על מנת להריח או על היד ואת יכולה לערבב אותו עם קצת שמן שקדים ולמרוח על הגב התחתון ולעשות את האזור שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה