שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

12/06/2013 | 10:00 | מאת: טליה

צהריים טובים, אני בת 36 שבוע 13 להריון -תאומים, לאחר הזרעה..במהלך ה-13 שבועות עברתי מסכת יסורים של גירוי יתר שחלתי קשה מאד, הקאות מרובות עד התייבשות קיצונית, דימומים וגינאליים..ובשבוע 9 התגלה לי בוץ מרתי ואבנים בכיס מרה, יש לי כאבים בבטן ימנית עליונה שבמנוחה הם נסבלים..היתי אצל רופא כבד בגלל שאחרי הגירוי יתר שחלתי היו לי תפקודי כבד גבוהים כרגע הם תקינים בכל זאת הרופא כבד התחיל URSOLIT 300 MG *3/D, התחלתי אמש..ועלי לשוב לרופא כירורג להתייעצות. רציתי לדעת מה מומלץ בהתחשב בכל הנתונים ניתוח או להמתין אולי האורסוליט ישפר את המצב ויאפשר לי להחזיק מעמד עד הלידה.... אני חוששת לאבד את העוברים, האם לרפואה משלימה יש מה להציע במצבי הנוכחי ? אני מאד רוצה להימנע מניתוח בזמן ההריון.

לקריאה נוספת והעמקה
12/06/2013 | 11:33 | מאת: רויטל לב ארי

טליה שלום, לפי מה שאת מתארת המצב הרפואי שלך מורכב. במצבים אלה בדרך כלל אין אנו ממליצים על התערבות ברפואה משלימה. מומלץ כמובן לשמור על תזונה טובה, מנוחה והמלצות הרופא המטפל. בברכה ובהצלחה רויטל.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה